Magic

MAGIC

Events

Pimp uw receptie
Op recepties en bedrijfsfeesten is goochelen steevast een succes.

Ik heb me toegelegd op close-up magie wat inhoudt dat ik me tussen de mensen begeef en de mensen verbluf (vb. met kaarten, trucs met geld,...). Met meer dan 10 jaar performerervaring maak ik van uw bedrijfsfeest een succes.

De meest wantrouwige gasten verbluffen, de enthousiastelingen hun hoofd gek maken en tussendoor ook de kindjes entertainen zijn deel van de show.Workshops

De code doorbroken


Het is waar, goocheltrucs mogen niet verklapt worden!

Maar wat als een professional U nu toch zou inwijden in de eerste geheimen van het goochelen…

Als docent heb ik 3 jaar goochelworkshops gegeven voor de Colruyt Group Academy, bedrijfsevents luchtiger gemaakt en workshops voor kinderen gegeven.

Voor een workshop kijken we waarop we de focus willen leggen, werk ik een thema uit en zorg ik indien noodzakelijk voor gimmicks (goochelattributen).

Beurzen

Op beurzen is een goochelaar een toegevoegde waarde om bezoekers naar uw stand te trekken. Indien gewenst kan een link gelegd worden tussen uw product en de goochelact. Met een brede technische en economische kennis ben ik de perfecte inleiding naar uw product.


Kinderfeestjes

Gek genoeg zijn kinderen het meest uitdagende publiek om voor te goochelen.

 

Met meer dan 10 jaar ervaring op kinderfeestjes boei ik alle kinderen tussen 3 en 99 een heel uur. Een hemels uur voor de mama's en papa's om even wat tijd voor elkaar te hebben.


Ballonplooien

Ooit vroeg een collega me om te ballonplooien op het verjaardagsfeest van zijn zoon. Sindsdien kennen ballon - zwaarden, bloemen, dieren, pistolen of spelletjes geen geheimen meer voor mij. Het belangrijkste aan ballonplooien is snelheid. Ik beperk me tot een 10-tal figuren per set om alle kinderen snel en efficiënt te voorzien van hun favoriete ballon. Plooiballonnen zijn een fijn souvenir na elk feest.

Working Hours


Artiesten slapen nooit!


Get in Touch


Email: info@messenwerper.be

Phone: (0032) 0471-49-18-49

© Copyright. All Rights Reserved.